Referenties


“ Het maakt me dankbaar dat ik dit werk mag doen. Met vlinders in miijn hele lijf en een gloeiend hart sta ik iedere keer weer voor een bruidspaar. Als ik dan na de ceremonie naar huis rij, naar mijn eigen liefdes, begint het grote nagenieten al. Nagenieten van alles wat we samen hebben beleefd. En er is geen groter cadeau dan al die verbale zonneschijn die dan een poosje later met regelmaat mijn mailbox en mijn binnenste opnieuw verwarmt. “ 


maart  2021 - Veerle & Peterson

 Hi Anouk, 


Wat een dag was dat! 

 

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik voor ons contact dacht "maar hoe kan een trouwambtenaar die ons verder niet kent nou een persoonlijk verhaal over ons over de bühne brengen?" Jij hebt mij zeker later zien hoe dat kan.. 😉 


Ik vind het echt geweldig hoe je gisteren alles hebt gedaan. Van de planning met de sprekers tot het betrekken van Peterson zijn familie en hoe je onze persoonlijke verhalen tot één verhaal hebt gemaakt. Het was nog veel beter dan al verwacht. Dankjewel voor alles! 


Als er in de toekomst nog vrienden van mij gaan trouwen, weet ik wel wat ik ze moet meegeven.. benader Anouk. 


Het was een hele bijzondere dag en wij zijn zeer blij dat jij daar deel van hebt uitgemaakt. 

januari 2021 - Joëlle en Geert


Lieve lieve Anouk,


Ontzettend bedankt voor álles wat je voor ons hebt betekend! Het was GE WEL DIG! We zijn nog steeds blij, en zullen dat altijd blijven, met onze keuze voor jou!

Jij maakte onze dag compleet! Je hebt meer betekend voor ons en onze dag dan dat je zelf waarschijnlijk denkt.

Duizendmaal dank!

september 2020 - Saar en Bas

Lieve Anouk! Wat was dit een fantastische en bijzondere toespraak, wauw!! Jouw verhaal was zo persoonlijk en zo tof dat je onze familie en vrienden hier in hebt betrokken! We hebben heel veel complimenten over je gehad, dat mensen dit nog nooit eerder hadden meegemaakt! We zijn heerlijk aan het nagenieten en beleven de momenten steeds weer opnieuw. Mede door jou is de toon gezet voor de rest van de dag en heeft dit ervoor gezorgd dat we een magische en onvergetelijke dag hebben beleefd. Nogmaals heeel erg bedankt! Liefs van Saar en Bas!


24 juni 2019 - Lisanne en Gerard

Ha Anouk,

 

Wát een gave dag was het zaterdag- ik heb nog pijn in m’n wangen van de enorme lach die de hele dag op m’n gezicht stond en Gerard heeft inmiddels alle telefoonfilmpjes en fotos al 2x bekeken.

 

We willen je gigantisch bedanken voor de prachtige woorden die je hebt gesproken bij de ceremonie. Heel veel gasten zijn met complimenten naar ons toegekomen en er waren erbij die het jammer vonden dat het afgelopen was! 

 

Wat was het emotioneel én zo ontzettend oprecht. Superknap om 80 m/v in de zaal te betrekken bij ons liefdesverhaal. Je hebt zeker het fundament onder onze dag geslagen 😊 Lisanne’s oom (journalist voor AD, krant van Gouda en eigen sites) heeft zo genoten van je Nederlandse taal dat hij je een groot compliment ervoor wil geven. Dat geven we natuurlijk graag nog even door!

 

Hierbij een superkleine sfeerimpressie vanaf de telefoons. Wanneer de foto’s van de fotografe komen zullen we die delen 😊. 

 

Liefs!