Referenties


“ Het maakt me dankbaar dat ik dit werk mag doen. Met vlinders in miijn hele lijf en een gloeiend hart sta ik iedere keer weer voor een bruidspaar. Als ik dan na de ceremonie naar huis rij, naar mijn eigen liefdes, begint het grote nagenieten al. Nagenieten van alles wat we samen hebben beleefd. En er is geen groter cadeau dan al die verbale zonneschijn die dan een poosje later met regelmaat mijn mailbox en mijn binnenste opnieuw verwarmt. “ 


augustus  2023 - Patricia en Tobias

Anouk!!


Na een fan-tas-tische bruiloft gisteren hebben we vandaag vooral nagenoten. We willen je heel graag bedanken voor je bijdrage die onbeschrijflijk mooi is geweest. We hadden had hoge verwachtingen en zelfs die heb je overtroffen.....geweldig. Om nooit meer te vergeten! Ook onze gasten waren ontroerd voor de ceremonie.

DANKJEWEL

Patries en Tobias

juni 2023 - Lisette en Melvin


Lieve Anouk,


We willen je nogmaals bedanken! Wat hebben wij genoten bij de schapenboet. Wat prachtig gesproken. Heel knap! Iedereen was onder de indruk. De goede vibe die je neer zette, hebben we de rest van de dag doorgezet. 

Veel liefs, Lisette en Melvin


2 juni 2022 - Phoebe en Cees

Lieve Anoukje,


We wilden je nog even ontzettend bedanken voor de fantastische huwelijksceremonie. Alle ingrediënten  die erin moesten zitten zaten er ook in. Een stukje historie, humor, liefdevol. Iedereen die ertoe deed erbij betrokken, geen grote, roze olifanten in de kamer laten staan, alles benoemen en bijzonder liefdevol. Beter had niet gekund. Dus die heipalen zijn geslagen hoor schat. De rest gaan ze naar zelf doen.

Dikke kus voor jou en die lieve schat van je, Sophia Balsing (moeder van de bruid)

24 juni 2019 - Lisanne en Gerard

Ha Anouk,

 

Wát een gave dag was het zaterdag- ik heb nog pijn in m’n wangen van de enorme lach die de hele dag op m’n gezicht stond en Gerard heeft inmiddels alle telefoonfilmpjes en fotos al 2x bekeken.

 

We willen je gigantisch bedanken voor de prachtige woorden die je hebt gesproken bij de ceremonie. Heel veel gasten zijn met complimenten naar ons toegekomen en er waren erbij die het jammer vonden dat het afgelopen was! 

 

Wat was het emotioneel én zo ontzettend oprecht. Superknap om 80 m/v in de zaal te betrekken bij ons liefdesverhaal. Je hebt zeker het fundament onder onze dag geslagen 😊 Lisanne’s oom (journalist voor AD, krant van Gouda en eigen sites) heeft zo genoten van je Nederlandse taal dat hij je een groot compliment ervoor wil geven. Dat geven we natuurlijk graag nog even door!

 

Hierbij een superkleine sfeerimpressie vanaf de telefoons. Wanneer de foto’s van de fotografe komen zullen we die delen 😊. 

 

Liefs!