Referenties


“ Het maakt me dankbaar dat ik dit werk mag doen. Met vlinders in miijn hele lijf en een gloeiend hart sta ik iedere keer weer voor een bruidspaar. Als ik dan na de ceremonie naar huis rij, naar mijn eigen liefdes, begint het grote nagenieten al. Nagenieten van alles wat we samen hebben beleefd. En er is geen groter cadeau dan al die verbale zonneschijn die dan een poosje later met regelmaat mijn mailbox en mijn binnenste opnieuw verwarmt. “ 


september  2022 - Jolijn en Sjoerd

 Hoi Anouk,


Wij zijn nog steeds enorm aan het nagenieten van een prachtige dag. Bedankt dat je onze BABS was. Je deed het zo leuk, ongedwongen en mooi. We hebben veel complimenten over je gekregen. 

Steek dat maar in je zak! 

Veel liefs van ons, Jolijn, Sjoerd en Twan

juni 2022 - Phoebe en Cees


Lieve Anoukje,


We wilden je nog even ontzettend bedanken voor de fantastische huwelijksceremonie. Alle ingrediënten  die erin moesten zitten zaten er ook in. Een stukje historie, humor, liefdevol. Iedereen die ertoe deed erbij betrokken, geen grote, roze olifanten in de kamer laten staan, alles benoemen en bijzonder liefdevol. Beter had niet gekund. Dus die heipalen zijn geslagen hoor schat. De rest gaan ze naar zelf doen.

Dikke kus voor jou en die lieve schat van je, Sophia Balsing (moeder van de bruid)

september 2020 - Saar en Bas

Lieve Anouk! Wat was dit een fantastische en bijzondere toespraak, wauw!! Jouw verhaal was zo persoonlijk en zo tof dat je onze familie en vrienden hier in hebt betrokken! We hebben heel veel complimenten over je gehad, dat mensen dit nog nooit eerder hadden meegemaakt! We zijn heerlijk aan het nagenieten en beleven de momenten steeds weer opnieuw. Mede door jou is de toon gezet voor de rest van de dag en heeft dit ervoor gezorgd dat we een magische en onvergetelijke dag hebben beleefd. Nogmaals heeel erg bedankt! Liefs van Saar en Bas!


24 juni 2019 - Lisanne en Gerard

Ha Anouk,

 

Wát een gave dag was het zaterdag- ik heb nog pijn in m’n wangen van de enorme lach die de hele dag op m’n gezicht stond en Gerard heeft inmiddels alle telefoonfilmpjes en fotos al 2x bekeken.

 

We willen je gigantisch bedanken voor de prachtige woorden die je hebt gesproken bij de ceremonie. Heel veel gasten zijn met complimenten naar ons toegekomen en er waren erbij die het jammer vonden dat het afgelopen was! 

 

Wat was het emotioneel én zo ontzettend oprecht. Superknap om 80 m/v in de zaal te betrekken bij ons liefdesverhaal. Je hebt zeker het fundament onder onze dag geslagen 😊 Lisanne’s oom (journalist voor AD, krant van Gouda en eigen sites) heeft zo genoten van je Nederlandse taal dat hij je een groot compliment ervoor wil geven. Dat geven we natuurlijk graag nog even door!

 

Hierbij een superkleine sfeerimpressie vanaf de telefoons. Wanneer de foto’s van de fotografe komen zullen we die delen 😊. 

 

Liefs!